SPF
Vlažilna nega za obraz z zaščito pred soncem SPF 30
Image
Back

Vlažilna nega za obraz z zaščito pred soncem SPF 30

Zaščita pred soncem širokega spektra SPF 30 BREZ OLJA

Nekomedogena vlažilna nega z zaščitnim faktorjem

Vlažilna nega za obraz je osnova vsake jutranje rutine nege kože – taka s širokim spektrom zaščite SPF pa je ključnega pomena za zaščito vaše kože pred škodljivimi učinki UVA in UVB žarkov.


Za vlažilne učinke in obnovitev kožne pregrade bodite pozorni na sestavine, kot so hialuronska kislina, niacinamid in ceramidi, pa tudi na to, ali ima nekomedogeno formulo. Vse našteto ponuja vlažilna nega za obraz z zaščitnim faktorjem SPF 30, ki ne bo zamašila por ali povzročila izbruha aken. Vlažilna nega za obraz SPF 30 je večnamenska jutranja nega kože, ki vsebuje tri bistvene ceramide, vlažilno hialuronsko kislino in pomirjujoč niacinamid ter našo patentirano tehnologijo MVE, ki koži ves dan zagotavlja prepotrebno vlago.


Naša vlažilna nega z zaščitnim faktorjem SPF 30, ki omogoča širok spekter zaščite pred soncem, se ponaša s tehnologijo InVisibleZinc™ (mikrofini cinkov oksid), ki se enostavno in enakomerno razmaže po koži, ne da bi za seboj pustila grudičaste ostanke. In ker Vlažilna nega za obraz SPF 30 ni komedogena in zato ne maši por, je primerna za vse tipe kože.

Active Ingredients:

Homosalate (10%), Meradimate (5%), Octinoxate (5%), Octocrylene (2%),  Zinc Oxide  (6.3%) Inactive Ingredients: Water, Niacinamide, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Dimethicone, BHT, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Carbomer, Triethoxycaprylylsilane, Methylparaben, Sodium Lauroyl Lactylate, Cholesterol, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Disodium EDTA, Propylparaben, Hydroxyethylcellulose, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Phytosphingosine, Xanthan Gum  


Upoštevajte, da se seznami sestavin za izdelke naše blagovne znamke redno posodabljajo. Oglejte si najnovejši seznam sestavin, ki ga boste našli na embalaži izdelka, da se prepričate, ali je izdelek primeren za vašo osebno uporabo.


(Za ponovno napolnjeno zalogo izdelkov v trgovini je treba najnovejši seznam sestavin pridobiti lokalno po ponovnem polnjenju zaloge izdelkov na prodajnem mestu).

 • Zagotavlja zaščito pred soncem širokega spektra SPF 30 s tehnologijo InVisibleZinc™
 • Tehnologija MVE: Patentirani sistem oskrbe, ki zagotavlja postopno sproščanje vlažilnih sestavin za celodnevno vlaženje.
 • Ceramidi: Pomagajo obnoviti in ohraniti naravno pregrado kože.
 • Hialuronska kislina: Pomaga ohranjati naravno vlažnost kože.
 • Niacinamid: Pomaga pomiriti kožo.
 • Nekomedogeno, alergološko testirano, brez olj in dišav.
 • Razvito v sodelovanju z dermatologi.
 • Pred prvo uporabo dozirnik zasukate v levo, da ga odklenete, in večkrat pritisnete navzdol, dokler izdelek ne izteče. Opomba: dozirnik boste morda morali pritisniti tudi do 10- ali 20-krat, da bo losjon začel iztekati.
 • Obilno nanesite 15 minut pred izpostavljanjem soncu.
 • Nanos ponovite vsaj vsaki 2 uri.
 • Pri plavanju ali potenju uporabite vodoodporno kremo za zaščito pred soncem.
 • Pred uporabo na otrocih, mlajših od 6 mesecev, se posvetujte z zdravnikom. Ukrepi za zaščito pred soncem. Preživljanje časa na soncu poveča tveganje za pojav kožnega raka in prezgodnje staranje kože. Za zmanjšanje tega tveganja redno uporabljajte izdelek za zaščito pred soncem z zaščitnim faktorjem širokega spektra SPF 15 ali višjim in upoštevajte druge ukrepe za zaščito pred soncem.
 • Omejite čas na soncu, zlasti med 10. in 14. uro.
 • Nosite majico z dolgimi rokavi, hlače, klobuk in sončna očala.

LASTNOSTI IN PREDNOSTI IZDELKA

Message
Download Chrome