SPF
Razvito z dermalogom

DEJSTVA O CERAVE

  • Naši izdelki so formulirani z mešanico treh bistvenih ceramidov (ceramidi 1, 3 in 6-II), maščobnih kislin in drugih lipidov, ki jih najdemo v naravni pregradi kože.
  • Tehnologija dovajanja multivezikularne emulzije (MVE) omogoča številnim našim izdelkom, da v 24 urah sprostijo vlažilne sestavine
  • Izdelki za nego kože, ki so jih odobrili CeraVejevi dermatologi, so na voljo v lekarnah in predstavljajo dostopno možnost za vse, ki iščejo visokokakovostne izdelke brez recepta.

Razvito v sodelovanju z dermatologi

Že od vsega začetka, od naše ustanovitve dalje, so dermatologi sestavni del zgodbe CeraVe. Naša pot se je začela z vizijo, da ustvarimo nov standard na področju nege kože, ki ga bo vodilo strokovno znanje vodilnih strokovnjakov za kožo. Spoznanja dermatologov o negi kože in njihovo razumevanje stanja kože, nagnjene k atopiji ali aknam ter suhe kože, so ključnega pomena pri oblikovanju naše linije izdelkov. To sodelovanje presega zgolj posvetovanje; gre za globoko, stalno partnerstvo, ki zagotavlja, da je vsak izdelek CeraVe izdelan s strokovnim znanjem in neomajno zavezanostjo zdravju kože. Naša zaveza k sodelovanju z dermatologi ni le del naše zgodbe; je obljuba, ki jo obnovimo z vsakim izdelkom, ki ga ustvarimo.

Razvito s 3 bistvenimi ceramidi že od samega začetka

Ceramidi so temeljni kamen CeraVejevega pristopa k negi kože. Zavedamo se njihove ključne vloge pri ohranjanju naravne kožne pregrade, zato naše izdelke že od začetka blagovne znamke obogatimo s tremi bistvenimi ceramidi. Ta trojica ceramidov – 1, 3 in 6-II – deluje v sinergiji, da bi navlažila kožo in pomagala pri zadrževanju bistvene vlage. Naše edinstvene formulacije, razvite v sodelovanju z dermatologi, pomagajo okrepiti naravno zaščitno pregrado kože pred okoljskimi dejavniki in preprečujejo izgubo vlage.

Razvito s tehnologijo postopnega sproščanja MVE že od samega začetka

V središču inovacij CeraVe je naša tehnologija dovajanja multivezikularne emulzije (MVE), revolucionarni sistem oskrbe, ki ga uporabljamo že od prvih dni. Tehnologija dovajanja MVE, razvita v sodelovanju z dermatologi, je zasnovana tako, da v daljšem časovnem obdobju sprosti našo s ceramidi obogateno formulo, kar kožni pregradi zagotavlja dolgotrajno vlaženje in podporo. Ta mehanizem postopnega sproščanja, ki je vključen v številne izdelke v naši ponudbi, omogoča enakomerno, nadzorovano absorpcijo sestavin, ki zagotavljajo neprekinjeno vlaženje in zaščito kože čez ves dan. Naša zavezanost tej napredni tehnologiji poudarja našo predanost razvoju rešitev za nego kože, ki ponujajo več kot le trenutno olajšanje, ampak zagotavljajo trajne, znanstveno podprte koristi za nego kože.

Message
Download Chrome