SPF
Zgodba znamke CeraVe sega v leto 2005, ko so strokovnjaki opazili, da imajo številna kožna stanja, kot so akne, ekcem, luskavica in suha koža, eno skupno stvar: oslabljeno kožno pregrado. CeraVe ponuja celotno linijo izdelkov za nego kože, razvitih v sodelovanju z dermatologi, ki vsebujejo tri bistvene ceramide in so obogateni z revolucionarnim sistemom oskrbe za pomoč pri obnovi naravne zaščitne pregrade kože.

Znanost, ki prodira globoko v kožo

Formulacija ceramidov, ki so enaki kot tisti, ki jih imamo v koži, v kombinaciji s tehnologijo multivezikularne emulzije (MVE), je označila rojstvo CeraVe. Mi imamo edino linijo izdelkov za nego kože z enkratnim spojem treh esencialnih ceramidov in z uporabo patentirane MVE tehnologije, ki postopoma sprošča s ceramidi obogateno formulo v daljšem časovnem obdobju. MVE je močno podoben sferi, sestavljeni iz vrste plasti, ki se postopoma raztapljajo in pri tem sproščajo sestavine v vašo kožo. Izdelek tako deluje še dolgo po tistem, ko smo ga nanesli in pri tem vlaži našo kožo čez cel dan po samo eni uporabi. Ta sistem – skupaj z našo enkratno kombinacijo ceramidov, ki so enaki tistim, ki jih imamo v koži – pomaga ohranjati raven obstoječih ceramidov, pomaga suhi koži, tako da zmanjšuje izgubljanje vlažnosti, povečuje vlaženje in pomaga pri obnavljanju kožne bariere.

FeaturedArticle_DevDerms

RAZVITO V SODELOVANJU Z DERMATOLOGI

Nega kože s priporočilom dermatologov

CeraVe je vodilna blagovna znamka vlažilnih izdelkov s priporočilom dermatologov. Najsi potrebujete izdelke za občutljivo, mastno, problematično, mešano ali normalno kožo, ali morda potrebujete pomirjajočo nego za vašega dojenčka, imate morda kakšne specifične težave s kožo, kot so ekcemi ali psoriaza, ali pa če samo želite vlažilni serum ali kremo proti znakom staranja, vam CeraVe zagotovo lahko pomaga.

Message
Download Chrome