SPF

Pogosta vprašanja

Kje najdete izdelke in promocije CeraVe?

 • Izdelke CeraVe lahko kupite v izbranih lekarnah in pri lokalnih spletnih partnerjih.

 • Vzorci izdelkov CeraVe so pogosto na voljo v lekarnah, specializiranih prodajalnah in pri lokalnih spletnih partnerjih, ki ponujajo izdelke CeraVe.

Znanost o negi kože

 • Kožna pregrada je najbolj zunanji sloj kože. Sestavljena je iz 50 % ceramidov, 25 % holesterola in 10–25 % maščobnih kislin. Čez čas lahko zaradi zmanjšanja količine ceramidov pride do izgube vlažnosti, suhosti in razpokanosti in/ali vnetja ter razdraženosti, ki jo povzročajo alergeni in strupi v kožni pregradi.

 • Zaradi manjše količine ceramidov lahko postane koža stalno suha ali pa se v najhujših primerih razvijejo stanja, kot sta luskavica in ekcem.

 • Ceramidi so naravna sestavina kože, ki pomaga zadržati vlago v koži, preprečiti vstop snovi, ki kožo razdražijo, in obnoviti kožno pregrado. Čez čas se količina ceramidov zmanjša, zaradi česar postane koža suha, razdražena ali razpokana ali pa izgubi sijaj. Pravo ravnovesje ceramidov je ključnega pomena za optimalno delovanje kožne pregrade in čudovito kožo, ki je videti zdrava. Preberite več o ceramidih

Linija izdelkov CeraVe

 • Ko smo razvijali izdelke skupaj z dermatologi, je bil naš cilj zagotoviti napredne izdelke za nego kože, ki naredijo več kot zgolj navlažijo njeno površino. CeraVe je prva in edina znamka, ki ponuja celovito linijo izdelkov za nego kože z edinstveno kombinacijo treh znanstveno potrjenih ključnih ceramidov. Izdelki CeraVe prodrejo v površino kože, jo navlažijo in ohranijo navlaženo za resnično dolgotrajne rezultate in čudovito kožo, ki je videti zdrava. Preberite celotno zgodbo o znamki CeraVe tukaj

 • Leta 2005 so se ameriški raziskovalci povezali z vodilnimi dermatologi, da bi razvili znamko CeraVe, linijo izdelkov za nego kože, zasnovano za izboljšanje in okrepitev kožne pregrade. Strokovnjaki so ugotovili, da ima kožna pregrada pomembno vlogo pri ohranjanju zdrave kože in da je pri poškodovani koži njenih ključnih sestavnih delov (ceramidov) premalo. CeraVe je prva in edina znamka, ki ponuja celovito linijo izdelkov s ključnimi ceramidi, ki jih potrebuje zdrava koža. Če želite izvedeti več o celoviti liniji izdelkov CeraVe, obiščite stran Naši izdelki tukaj.>

 • Večina izdelkov CeraVe je nekomedogenih in ne mašijo por niti ne povzročajo aken. Za več informacij si oglejte deklaracijo izdelka ali stran izdelka. Noben izdelek CeraVe ne vsebuje parfuma in ne povzroča draženja kože.

 • Tehnologija patentirane multivesikularne emulzije (MVE), ki se uporablja v izdelkih CeraVe, počasi in postopoma sprošča ključne sestavine, da se lahko te vpijejo v kožo, jo navlažijo in negujejo ter pomagajo izboljšati, obnoviti in ohraniti njeno naravno pregrado. To pomeni, da izdelki CeraVe še dolgo po nanosu, tudi do 24 ur, skrbijo za obnovo in ohranitev naravne zaščite kožne pregrade.

 • Seznam sestavin za posamezni izdelek CeraVe je naveden na embalaži in na strani izdelka, v zavihku »Sestavine«. Če ste občutljivi na določeno sestavino ali imate druge pomisleke, vam predlagamo, da se posvetujete s svojim dermatologom.

 • Ne, CeraVe izdelkov ne testirajo na živalih.

 • Izdelki CeraVe ne povzročajo draženja in so brez dišav. Večina jih je tudi nekomedogenih. Če ste občutljivi na določeno sestavino ali imate druge pomisleke, vam predlagamo, da se posvetujete s svojim dermatologom.

Message
Download Chrome