SPF
Niacinamid, znan tudi kot vitamin B3, ima pomembno vlogo pri pomirjanju in obnavljanju kožne pregrade. Ta sestavina, ki jo povezujemo s kožno pregrado, je bila prvič raziskana leta 1976 in je od takrat postala priljubljena kozmetična sestavina v formulacijah za nego kože zoper akne, ekcem, rozaceo in razbarvanje.

Pomembne stvari, ki jih morate vedeti o niacinamidu

  • Niacinamid lahko pomaga pomiriti kožo in ima tudi dokazane antioksidativne lastnosti. Poleg tega se pogosto uporablja v formulah, ustvarjenih za izboljšanje videza razbarvanja kože in drugih vidnih posledic škodljivih dejavnikov iz okolja.

  • Niacinamid najdemo v različnih izdelkih za nego kože, vključno s čistilnimi geli, losjoni in kremami. Te izdelke preprosto uporabljajte v skladu z navodili. Zaradi svoje nežne narave je niacinamid primeren za izdelke, ki so zasnovani za občutljivo kožo.

  • Formule s pomirjujočim niacinamidom so lahko primerne za večino tipov kože, vključno z občutljivo in nagnjeno k aknam. Če želite izkusiti koristi niacinamida, morate izbrati izdelke za nego kože, ki so posebej formulirani s to sestavino, saj ga telo ne proizvaja po naravni poti.

Message
Download Chrome