SPF
SA krema za glajenje suhe in grobe kože
Image
Back

SA krema za glajenje suhe in grobe kože

SA krema za glajenje suhe in grobe kože 3 BISTVENI CERAMIDI

Krema s salicilno kislino za izboljšanje teksture kože

Krema s salicilno kislino je primerna za piling, mehčanje in glajenje zelo suhe kože – od luskaste kože na stopalih do hrapave kože na zadnji strani dlani.


Za odstranjevanje odmrlih kožnih celic in kot pomoč do želene gladke kože priporočamo uporabo kreme za glajenje grobe kože, ki vsebuje salicilno in mlečno kislino za nežen piling, ter vlažilno hialuronsko kislino, niacinamid in ceramide, ki obnavljajo kožno pregrado in zmanjšujejo izgubo vlage. Poleg tega lahko vlažilna krema za grobo in neravno kožo pomaga izboljšati teksturo kože in ohranjati njeno vlažnost.


Cerave SA krema za glajenje suhe in grobe kože je zasnovana za izboljšanje teksture in mehčanje zelo suhe kože. Naša krema za grobo kožo, ki ne vsebuje dišav in je formulirana s salicilno, mlečno in hialuronsko kislino ter niacinamidom nežno lušči, vlaži in pomirja kožo, s čimer pomaga izboljšati njeno teksturo, s pomočjo treh bistvenih ceramidov pa hkrati obnavlja njeno naravno pregrado. Da bi vaša koža ostala navlažena, SA krema za glajenje suhe in grobe kože vsebuje tudi našo patentirano tehnologijo MVE za celodnevno neprekinjeno sproščanje vlažilnih sestavin.

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil/Huile Minerale, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Triethanolamine, Salicylic Acid, Niacinamide, Cetyl Alcohol, Ammonium Lactate, Behentrimonium Methosulfate, PEG-100 Stearate, Zea Mays Oil/Corn Oil, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Carbomer, Dimethicone, Methylparaben, Sodium Lauroyl Lactylate, Cholecalciferol, Cholesterol, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Tocopherol, Propylparaben, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Phytosphingosine, Xanthan Gum


Upoštevajte, da se seznami sestavin za izdelke naše blagovne znamke redno posodabljajo. Oglejte si najnovejši seznam sestavin, ki ga boste našli na embalaži izdelka, da se prepričate, ali je izdelek primeren za vašo osebno uporabo.


(Za ponovno napolnjeno zalogo izdelkov v trgovini je treba najnovejši seznam sestavin pridobiti lokalno po ponovnem polnjenju zaloge izdelkov na prodajnem mestu).

 • Vlaži, lušči in mehča suho, grobo in neravno kožo.
 • Salicilna in mlečna kislina nežno odluščita odmrle kožne celice.
 • Formulirana z vitaminom D.
 • Tehnologija MVE: Patentirani sistem oskrbe, ki zagotavlja postopno sproščanje vlažilnih sestavin za celodnevno vlaženje.
 • Ceramidi: Pomagajo obnoviti in ohraniti naravno pregrado kože.
 • Hialuronska kislina: Pomaga ohranjati naravno vlažnost kože.
 • Niacinamid: Pomaga pomiriti kožo.
 • Nekomedogeno, brez dišav in barvil.
 • Razvito v sodelovanju z dermatologi.
 • Nanesite samo na prizadeta območja ali po navodilih zdravnika.
 • Med uporabo tega izdelka uporabljajte kremo za sončenje ali drugo zaščito pred soncem, da preprečite občutljivost na sonce.
 • Če se pojavita draženje ali pekoč občutek, prenehajte z uporabo. Opozorilo za sončne opekline. Ta izdelek vsebuje alfa-hidroksi kislino (AHA), ki lahko poveča občutljivost kože na sonce in zlasti možnost sončnih opeklin. Med uporabo tega izdelka in še teden dni potem uporabljajte kremo za zaščito pred soncem, nosite zaščitna oblačila in omejite izpostavljenost soncu.

LASTNOSTI IN PREDNOSTI IZDELKA

Message
Download Chrome