SPF
Vlažilna krema
Image
Image
Image
Image

Vlažilna krema

Vlažilna krema 3 BISTVENI CERAMIDI

Vlažilna krema za obnovo kožne pregrade

Vlažilna krema s hialuronsko kislino in ceramidi lahko pomaga v primeru suhosti in srbečice, ki sta posledici oslabljene kožne pregrade. Krema s temi sestavinami bo kožo navlažila in obnovila njeno naravno pregrado, s čimer bo pomagala izboljšati videz in občutek kože oseb s suho do zelo suho kožo.


Vlažilna krema CeraVe vključuje tri bistvene ceramide in hialuronsko kislino za učinkovito vlaženje kože in obnovitev njene zaščitne pregrade. Ta bogata, nemastna, hitro vpojna vlažilna krema, ki je razvita v sodelovanju z dermatologi in primerna za suho in zelo suho kožo obraza in telesa, vsebuje našo patentirano tehnologijo MVE za enakomerno sproščanje vlažilnih sestavin čez dan in noč.


CeraVe Vlažilna krema s ceramidi ne vsebuje dišav.

Aqua / Water / Eau, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Ceteareth-20, Petrolatum, Potassium Phosphate, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Carbomer, Dimethicone, Behentrimonium Methosulfate, Sodium Lauroyl Lactylate, Sodium Hyaluronate, Cholesterol, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Dipotassium Phosphate, Tocopherol, Phytosphingosine, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin


Upoštevajte, da se seznami sestavin za izdelke naše blagovne znamke redno posodabljajo. Oglejte si najnovejši seznam sestavin, ki ga boste našli na embalaži izdelka, da se prepričate, ali je izdelek primeren za vašo osebno uporabo.


(Za ponovno napolnjeno zalogo izdelkov v trgovini je treba najnovejši seznam sestavin pridobiti lokalno po ponovnem polnjenju zaloge izdelkov na prodajnem mestu).

  • Primerna za suho in zelo suho kožo obraza in telesa.
  • Tehnologija MVE: Patentirani sistem oskrbe, ki zagotavlja postopno sproščanje vlažilnih sestavin za celodnevno vlaženje.
  • Ceramidi: Pomagajo obnoviti in ohraniti naravno pregrado kože.
  • Hialuronska kislina: Pomaga ohranjati naravno vlažnost kože
  • Nekomedogeno, brez dišav.
  • Razvito v sodelovanju z dermatologi.
• Obilno nanesite tako pogosto, kot je potrebno, ali po navodilu zdravnika.

LASTNOSTI IN PREDNOSTI IZDELKA

Message
Download Chrome