SPF
Obnovitvena krema za roke
Image
Back

Obnovitvena krema za roke

Za normalno do suho kožo NEMASTNA TEKSTURA

Nemastna krema za roke, ki zaščiti kožo

Izpostavljenost dražilnim dejavnikom iz okolja, pogosto umivanje rok in običajne vsakodnevne dejavnosti lahko negativno vplivajo na vaše roke. Vendar pa lahko z obnovitveno kremo za roke začasno zaščitite kožo in ublažite suhost, tako da bodo vaše roke videti mehke in zdrave – ne glede na to, s kakšnimi pogoji se soočajo. Ko iščete kremo za roke, lahko sestavine, kot so dimetikon, ki skrbi za zaščito kože, hialuronska kislina, niacinamid in ceramidi, pomagajo navlažiti, pomiriti in obnoviti naravno kožno pregrado, zaradi česar bo koža mehkejša, udobna in prijetna na otip.


Krema za roke brez dišav, kakršna je Obnovitvena krema za roke CeraVe, ki vključuje vse našteto, je lahko učinkovita rešitev, tudi za tiste z občutljivo kožo. Obnovitvena krema za roke bo navlažila vaše roke, pomirila kožo in obnovila njeno naravno pregrado s pomočjo formule, ki vsebuje hialuronsko kislino, niacinamid in tri bistvene ceramide. Naša krema za roke brez dišav vsebuje učinkovino za zaščito kože dimetikon, njena nemastna, hitro vpojna formula pa bo pomagala obnoviti ter ohraniti gladko in mehko kožo.

Active Ingredient: Dimethicone 1%


Inactive Ingredients: Water, Cyclopentasiloxane, Aluminum/Magnesium Hydroxide Stearate, Cyclohexasiloxane, Niacinamide, Sodium Chloride, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Phenoxyethanol, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Carbomer, Methylparaben, Sodium Lauroyl Lactylate, Cholesterol, Propylparaben, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Phytosphingosine, Xanthan Gum, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate


Upoštevajte, da se seznami sestavin za izdelke naše blagovne znamke redno posodabljajo. Oglejte si najnovejši seznam sestavin, ki ga boste našli na embalaži izdelka, da se prepričate, ali je izdelek primeren za vašo osebno uporabo.


(Za ponovno napolnjeno zalogo izdelkov v trgovini je treba najnovejši seznam sestavin pridobiti lokalno po ponovnem polnjenju zaloge izdelkov na prodajnem mestu).

  • Vlaži suho kožo rok in pomaga obnoviti njeno zaščitno pregrado.
  • Pomaga preprečiti in začasno zaščiti odrgnjeno ali razpokano kožo.
  • Nemastna formula, ki se hitro vpije v kožo.
  • Dimetikon: Pomaga začasno zaščititi kožo tako, da na njeni površini oblikuje pregradno plast s svilnatim občutkom. • Ceramidi: Pomagajo obnoviti in ohraniti naravno pregrado kože.
  • Hialuronska kislina: Pomaga ohranjati naravno vlažnost kože.
  • Niacinamid: Pomaga pomiriti kožo.
  • Brez dišav.
  • Razvito v sodelovanju z dermatologi.
  • Nanesite po potrebi.

LASTNOSTI IN PREDNOSTI IZDELKA

Message
Download Chrome