SPF
Banner Image

KAJ MORATE VEDETI

Razvit v sodelovanju z dermatologi je CeraVe vodilna blagovna znamka vlažilnih izdelkov, ki imajo priporočilo dermatologov. Najsi potrebujete izdelke za občutljivo, mastno, problematično, mešano ali normalno kožo ali pa potrebujete pomirjajočo vlažilno nego za vašega dojenčka, imate kake posebne težave s kožo, kot so ekcem ali psoriaza, ali pa morda želite samo vlažilni serum ali kremo proti znakom staranja, vam CeraVe lahko pomaga1.

DEJSTVA O CERAVE

  • S koreninami v znanosti o koži, torej dermatologiji, so CeraVe izdelki oblikovani oziroma formulirani z mešanico treh esencialnih ceramidov (ceramidi 1, 3 i 6-II), maščobnih kislin in drugih lipidov, ki pomagajo pri obnavljanju naravne bariere kože.
  • Naša revolucionarna tehnologija multivezikularne emulzije (MVE) številnim našim izdelkom omogoča, da sproščajo vlažilne sestavine tekom 24 ur – in na ta način pomagajo koži, da ostane navlažena čez cel dan.
  • Dostopni po ugodnih cenah v večini velikih drobnboprodajnih objektih so CeraVe izdelki za nego kože s priporočilom dermatologov dostopna možnost za tiste, ki bi radi imeli visokokakovostne izdelke brez recepta1.

Že leta 2005 so dermatologi v CeraVeju razvili linijo izdelkov za nego kože, obogateno s kombinacijo treh esencialnih ceramidov, da bi na ta način pomagali obnavljanje naravne kožne bariere. Danes, še vedno s koreninami v dermatologiji, obsegajo naši izdelki za nego kože več kot 90 posameznih izdelkov v osmih kategorijah, med katerimi so izdelki za čiščenje in vlaženje kože obraza, izdelki za čiščenje in vlaženje telesa, serumi za obraz, zaščita pred soncem in izdelki za nego otroške kože. Poleg tega pa smo posvečeni tudi nepretrganemu razvoju varnih in učinkovitih izdelkov za nego kože, ki temeljijo na dermatološki ekspertizi.

Nega kože, ki jo je odobril dermatolog

Ne le, da so naći izdelki razviti v sodelovanju z dermatologi, temveč je CeraVe blagovna znamka izdelkov za vlaženje kože, ki jo priporoča največje število dermatologov. Ob pomoči treh esencialnih ceramidov, ki pomagajo obnavljati naravno kožno bariero in ob tehnologiji postopnega sproščanja, ki omogoča celodnevno vlažnost nudi CeraVe tudi učinkovite dermatološke izdelke za nego, ki so namenjeni za vse tipe kože. CeraVe je dobil široko podporo organizacij posvečenih negi kože širom po svetu, med drugim mu je dodeljenih več nagrad Seal of AcceptanceTM Nacionalnega združenja za zdravljenje ekcemov kot kateri koli drugi blagovni znamki.

Message
Download Chrome